Åben træning for Håndboldlinjen – Herning Elite

Kære Spillere og trænere,

For pige og drenge spillere i årgang 2006 (og 2005), der har talent og mod på at udvikle sig som håndboldspiller. Tilbyder Herning Kommune ”TAK”, som er talentklasser under Herning Elite, hvor håndboldlinjen varetages af Herning FH.

Spillerne går på Skolen på Sønderager og er en del af Herning Kommune og Team Danmarks elite satsning indenfor sport og musik. Det er ikke noget krav, at spillerne skal spille i Herning FH.

Til den kommende sæson inviterer TAK til åbne trænings pas, hvor man kan komme og prøve kræfter med elite håndbold. Samtidig med at spillerne træner i hallen, afholdes der informationsmøde med trænerne, hvor der fortælles om hvad formålet med TAK er, og hvad der ligges vægt på, når der udvælges talenter.

Som træner er du velkommen til at indstille de spillere som har lyst til at prøve kræfter med elite håndboldtræning. Hvis du mener, du har yderligere spillere, der kan komme i betragtning, så kontakt en af nedenstående kontaktpersoner.

Den sidste  åbne  træningssamling finder sted i Sportscenter Herning, Holing Knuden, 7400 Herning

Fredag den 14-12 fra 18-20

Du tilmelder dine spillere ved at ringe eller maile til Kenneth Rasmussen eller Ole Friis, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

Kenneth Rasmussen mail: Kenneth1919@me.com  Mobil: 2226 6642

Ole Friis Mail: olefr@auhe.au.dk Mobil: 4098 2160

Vel mødt

TAK udvalget