U15 pigerne fik skovlen under Hørning i dagens kamp i 1. division. Et Hørning hold, som har udraderet alle hold indtil i dag.

Det var et velforberedt Herning hold, som fik lukket ned for Hørnings to dygtige baks og med tålmodigt spil i angrebet sendt Herning FH i front ved pause med 14-10. I anden halvleg fortsatte pigerne stilen og var oppe på en 8 måls føring, før Hørning fik fat og begyndte at hale sig ind. Med 30 sekunder tilbage er forspringet reduceret til 23-24. Herning mister bolden, men til ærgrelse for hjemmeholdet og dets tilskuer, lykkes det Herning at få stoppe stormløbet mod Herning målet og kampens afsluttende frikast går i paraderne. Sejren er en kendsgerning og en ende på en stime af nederlag til Hørning her iblandt nederlaget til finalen ved Partille Cup for år tilbage.

Herning FH pigerne har med sejren sat sig på anden pladsen i puljen med 12 point. Hørning fører fortsat med 14 og Horsens er på 3. pladsen med 11. Horsens mangler dog stadig at møde Hørning på hjemmebane.

U15 piger bankede rivalerne fra Hørning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *