HFH’s U-15 drenge besejrede i weekenden Skive 28-18 i 1 Div. Kampen startede med solidt forsvarsspil og en god indsats af Hans Christian Borg i målet, som gjorde at HFH hurtigt fik slået et hul på 5 mål. Dette blev dog lidt en sovepude og i løbet af første halvleg blev kampen mere tæt end den burde, da Skive fik kæmpet sig tilbage til halvlegs stillingen 9-7.

I anden halvleg stod vi godt i forsvaret og fik løbet kontra. Desuden spillede vi super flot angrebsspil og scorede hele 19 mål. Især Markus Ibsen, Malthe V. og Christopher E. spillede en rigtig god kamp og var sikre i deres afslutninger. Christopher leverede mange flotte assists, som Viktor Sand udnyttede på fornem vis inde fra stregen. Alt i alt en rigtig god kamp af drengene, som blev styret fra start til slut.

Med sejren ligger holdet på en delt 1. plads med Mors, som de møder i weekenden. Kampen er den sidste kamp i første halvdel inden jul og afgør hvem der vinder puljen. Uanset udfaldet af kampen, så er holdet allerede sikret adgang til landets bedste række 1. Div A. efter nytår. En virkelig flot præstation af drengene.

Dokumenter

U15 drengene sikre sig adgang til 1. division A (video)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *