Søndag d. 9 dec. tørnede lokalrivalerne HFH og Tjørring sammen i Nordvest-Hallen. Der var lagt op til et brag af en kamp, da HFH kunne sikre sig førstepladsen i deres pulje, og dermed sikre sig oprykningen til 1. division B efter jul.

Nervøsiteten var allerede at spore inden kampstart, da HFHs træner, Bjarne, var ved at komme i tvivl om han var på hjemme- eller udebane…

Da drengene trådte ind på banen, glemte de alt om nervøsiteten og buldrede derudaf. Med en solid indsats af Mikkel ”The Wall” Flaskager kom holdet godt fra start, og var med til at drengene kunne score de hurtige mål, og dette gjorde at pause stillingen var 9-19.

I nogle få kampe er sådan en føring blevet en sovepude for drengene, men når drengene får chancen for at vinde stort over lokalrivalerne fra Tjørring, lader de ikke denne mulighed gå til spilde.
Drengene fortsatte i det høje tempo de havde lagt for dagen og buldrede derudaf. Alle tog deres del af ansvaret, da både mål og assist blev flot fordelt ud på alle spillere, og drengene cementerede, at de er et hold med stort H.

Slutresultatet blev 19-35 og dermed er drengene klar til 1 div B-rækken efter jul efter en flot førsteplads i 2.div.

U15 drengene med to hold i 1. div (A og B)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *