Lørdag eftermiddag vandt HFH´s U15 drenge finalen i Elitecupen i Søby-Højslev Arena mod Ry håndbold. Elitecuppen er pokal turneringen for de bedste ungdomshold i Jylland.

Finalen startede intens og blev spillet i et højt tempo, hvor vores forsvar stod solidt og hvor vi fik tacklet godt af. Samtidig spillede vi fremragende angrebsspil og slog hurtigt et lille hul i starten af kampen. Desværre løb vi ind i en uheldig periode angrebsmæssigt, hvor det var stolpe ud og dette udnyttede Ry til at komme tilbage i kampen til stillingen 6-6 efter 10 minutters spil. Vi formåede at holde hovedet koldt i slutningen af første halvleg, hvor forsvaret hjalp Hans Christian Borg godt i målet. Dette satte gang i vores kontrafase med nogle fremragende udkast som resulterede i et par lette mål. Samtidig spillede vi os fortsat til mange gode chancer i det etablerede angrebsspil, som nu blev udnyttet på fornem vis, hvilket bevirkede at vi kunne gå til halvleg med på 16-10 føring.

Lige efter halvleg kom vi foran 17-10, men det blev ligesom en sovepude og vi lavede en del tekniske fejl og brændte vores chancer efterfølgende. Dette udnyttede Ry til at hente lidt ind på os med stillingen 20-17 med 10 min. igen og kampen var åben igen. Men her lykkedes det os at stramme grebet igen og rykke afgørende fra så det endte med en sejr på 25-21 over et godt kæmpende Ry mandskab.

Gennem hele kampen formåede Bertram Simonsen og Malthe Villemoes at binde forsvaret godt sammen. Angrebsmæssigt spillede alle godt og hvis ikke der var blevet dømt overtrådt på Frederik Nørager, så var alle mand kommet på scorringstavlen. En fornem holdindsats af alle mand.

Hector Villadsen blev topscorer med 7 mål, Christian Brandt, Christopher Ekman og Markus Ibsen hver 4 mål, Laurits Kristensen 3, Bertram Simonsen, Aske Sand Nielsen og Malthe Villemoes hver 1 mål.

Super godt gået af hele holdet som bestod af: Bertram Simonsen, Markus Falk Ibsen, Laurits Norn Kristensen, Aske Sand Nielsen, Hans-Christian Borg, Malthe Villemoes, Christian Brandt, Christopher Ekmann, Frederik Nørager, Hector Villadsen og Viktor Sand Nielsen. Trænere Kim Simonsen og Ulrik Villadsen.

U15 Drenge vandt FINALEN i Elite cuppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *