Fredag aften blev der spillet kvartfinale i Elitecupen på hjemmebane mod HF Mors. En kamp som vi startede rigtig godt, hvor vores forsvar stod solidt og vi samtidig spillede vi fornuftigt i angrebet. Dette resulterede i at vi var foran med 2-3 mål efter 10 min. spil. Herefter kom vi ind i en periode med for mange tekniske fejl og brændte chancer, så Mors indhentede os igen og det resulterede i en smal føring på 13-12 ved halvleg.

Anden halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor begge hold skiftedes til at tage føringer. Vi startede anden halvleg bedst og kom foran, men da vi i en periode ikke udnyttede vores chancer, så kom Mors retur og kampen var fuldstændig jævnbyrdig. Mors endte med at komme foran 20-23 med 3-4 minutter igen og kampen så ud til at være tabt. Men i et kæmpe drama i slutfasen lykkedes det os med et offensivt forsvar og et super indhop af Aske Sand Nielsen, at indhente HF Mors, så kampen sluttede 24-24 og dermed gik i forlænget spilletid. Super flot af Aske, som greb chancen og lavede nogle ekstremt vigtige mål i den afgørende fase og i den forlængede spilletid. Dette resulterede i, at vi vandt den forlængede spilletid med 28-26 og sikrede os dermed en plads i semifinalen.

Gennem hele kampen stod Hans Christian Borg en fantastisk kamp og havde flere store redninger på helt frie chancer, samt straffekast redninger. Dette satte gang i kontrafasen, hvor Hector Villadsen var hurtig til at udnytte chancerne. I vores etablerede spil leverede vores bagspillere mange assists til Victor Sand Nielsen og Laurits Kristensen som var effektive i deres afslutninger. De gode takter fortsatte søndag, hvor drengene også sejrede i weekendens turneringskamp over Ribe, hvor det blev til en suveræn sejr på 28-18.

/Ulrik Villadsen

U15 Drenge kvalificerede sig til SEMI-FINALEN i Elite cuppen i en sand gyser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *