Lodtrækningen i Elitecuppen faldt ikke ud til vores fordel, så tirsdag aften ventede en svær semifinale i Elitecupen på udebane mod Danmarksmestrene fra HEI.

Kampen blev lige så intens og høj dramatisk som man kunne forestille sig. Vi startede kampen godt i vores forsvar, som stod solidt og hvor vi fik tacklet godt af. Desværre flød vores angrebsspil ikke så godt og vi lavede for mange tekniske fejl og brændte vores chancer i starten af kampen. Dette resulterede i at vi kom bagud med 2-3 mål midtvejs i første halvleg. Der blev herefter rokeret lidt rundt på holdet, hvor Christian Brandt og Aske Sand Nielsen kom på banen og bidrog med det samme i angrebsspillet med 5 scoringer tilsammen. Den gode stime gjorde at vi indhentede det tabte og gik til halvleg med en føring på 12-11. Super flot indhop af begge spillere.

Anden halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor begge hold skiftedes til at tage føringer. HEI gik frem i 3-3 og det udnyttede de til at komme foran 18-16 inden vi endnu engang fik en rigtig god periode og kom foran 22-19 Til sidst kom vi i undertal og HEI satsede alt og gik over til hel banepres, som gjorde at de hentede på os igen. Dette gjorde at der var drama til sidste sekund, men heldigvis havde vi fået slået et tilpas stort hul, som gav en sejr på 26-25. Hele holdet stemplede ind og især Hans Christian Borg stod en helt fantastisk kamp og havde flere store redninger på helt frie chancer.

Gennem hele kampen spillede Markus Ibsen og Viktor Sand godt og var sikre i deres afslutninger. Efter en lidt skidt første halvleg stemplede Hector Villadsen og Christopher Ekman sig virkelig ind i kampen og lavede mange vigtige mål i anden halvleg.

Super godt gået af hele holdet som spiller Finale mod Ry på Lørdag den 7 Marts i Søby-Højslev Arena kl 14:45

U15 Drenge kvalificerede sig til FINALEN i Elite cuppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *