Sophia kom til HFH i denne sæson, og hun var lige den spiller U15 pigerne stod og manglede. En stabil målmand der passede perfekt ind både sportsligt og i særdeleshed på det sociale. Sophia har vist sig at være en kæmpe profil på hendes hold, og har stået den ene pragtkamp efter den anden, og har en kæmpe hånd med i holdets store sportslige succes denne sæson.

Til træning arbejde hun altid hårdt, og giver sit bedste. Hun har arbejdet fokuseret på teknikken i målmandsspillet, og har udviklet sig markant gennem sæsonen. Sophia er en høj og lang målmand, der har fået fart i fødderne, der kan nå alle hjørnerne i målet og som har et drabeligt præcist udkast til kontra. Alle disse ting gør Sophia til en uhyggelig modstander for enhver skytte.

Udenfor banene er Sophia en varm og imødekommende pige, der lynhurtigt blev veninder med alle, og fandt sig rigtig godt til rette på holdet og i afdelingen. Hende og holdet har i denne sæson gjort det super flot sammen, både i turneringen, pokalen og til stævner, med rigtig mange sejre undervejs. Det havde med statsgaranti set noget anerledes ud, hvis ikke holdet havde fundet en målmand – Godt du kom Sophia!

Sophia Lyck (U15P) – Årets fund, piger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *