Kampen om første pladsen, blev en lige så spændende og tæt affære, som forventet. Vi viste solidt forsvarsspil og med mange fine redninger af Hans Christian Borg i målet, lagde vi godt fra land og gik til halvleg med en føring på 12-10.

I anden halvleg fik vi en god start og kom foran med 4 mål, men herefter mistede vi momentum i vores angrebsspil og vi var uskarpe på vores afslutninger, hvilket gjorde at Mors kom med i kampen igen. Drengene spillede en god kamp, som de førte hele kampen igennem. Da tiden var gået, førte vi 20-19, men da Mors formåede at score direkte på frikast efter tid, måtte vi desværre nøjes med uafgjort 20-20. Med det uafgjorte resultat slutter holdet med samme antal point, som Mors, men da de er bedre i vores indbyrdes opgør, så ender de på 1. pladsen og vi må tage til takke med 2 pladsen, som samtidig sikrer adgang til landets bedste række 1. Div A. efter nytår.

Når skuffelsen har lagt sig over det mistede point, så kan drengene kigge tilbage på det sidste ½ år , hvor man kun har tabt 1 enkelt kamp i perioden. Dette har også medført at holdet har vundet både BGI cup og det stærkt besatte HEI Elitecup, samt nu kvalificeret sig til 1. Div. A. En virkelig flot præstation af drengene.

HFH’s U-15 drenge 1. Div. spillede topopgør mod HF Mors.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *