Da HFH U15 pigers 2. hold før jul rykkede op i 1. division var målet for sæsonen i princippet opnået. Pigerne havde præsteret flot og sikrede sig oprykning allerede i næstsidste spillerunde.

Efter jul endte de så i en pulje, hvor de som de eneste var oprykkere fra 2. division og forventningerne til pointhøst blev derfor endnu mindre, end de var i forvejen.

Men pigerne er indtil videre gået uimponeret ind til den store opgave og det er i den forbindelse blevet til 3 sejre i lige så mange kampe og en målscore på +20 mål.

Sidst gik det tirsdag aften ud over Resen, som var i pulje med U15 pigernes 1. hold før jul. Det hele så dog lidt sort ud efter få minutters spil, da Mette Nørgård måtte udgå med en fingerskade, som gjorde hun ikke var i stand til at spille yderligere. Hun blev herefter kørt på skadestuen idet man formodede der var tale om en brækket finger. Konklusionen på skades omfang kendes i skrivende stund ikke. Holdene fulgtes ad i hele første halvleg, hvor det især lykkedes Resen, at lave rigtig mange succesfulde stregindspil. Stillingen efter de første 25 min. var derfor 11-11.

Efter en opsang i pausen kom holdet ind med fornyet energi og gejst. Dette gjorde, at de hele tiden formåede at være foran med 1-2 mål indtil de til sidst trak fra, og kunne høste endnu 2 point med en sejr på 23-19.

Som tilfældet også har været i de to første kampe viste Frederikke Blaudzun meget stor klasse og havde en høj redningsprocent. Blandt andet blev det til 2 straffekastredninger.

Målscorere for HFH var : Cecilie Pallisgaard 7, Sofie Paibjerg 5, Emma Hegaard 4, Anna Søndergaard 2, Celina Posner 2, Maria Simonsen 1, Signe Høiris 1 og Lærke Hauge 1.

Næste kamp er i Holing Søndag d. 26 januar kl. 16:00

3 på stribe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *